Afgelopen weekend vonden de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen lange baan plaats. Octopus reisde met een aantal zwemmers af naar Amersfoort. De zwemmers verschenen in nieuwe t-shirts in het zwembad. Deze is onlangs aangeboden door de sponsoren: GeDo koeriersdiensten & sneltransport, EMKA elektro en Beemster kaas.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen, lucht en buiten

(foto vlnr: Casper, Roald, Jarco, Emile, goud 4x100m vrije slag)

Suzanne Brummel was 3 dagen in het zwembad te vinden. Dit leverde goede resultaten op. Ze won goud op de 200m schooslag 25+, zilver op de 100m schoolslag, 200m wisselslag en 400m wisselslag 25+.

Op zaterdag waren er ook 4 heren van Octopus aanwezig. Emile Manni, Jarco van Ommen, Casper Muselaers en Roald Blok hadden zich voor 2 estafettes ingeschreven en allemaal 1 individuele afstand.

Op de 4x100m vrije slag pakten ze het goud in de categorie heren 80+. Dit was een mooi start van de dag. Daarna zwom iedereen zijn individuele afstand waarbij Roald goud pakte op de 200m schoolslag 25+ en Casper brons pakte op de 50m vlinderslag 20+.

Na lang wachten sloten de heren de dag af met de 4x50m wisselslag. Er was een goede focus tijdens deze afstand en dat resulteerde dan wederom in een gouden plak (heren 80+). Dik verdiend, want ze wisten ook nog eens sneller te zwemmen dan de tijd waarmee ze ingeschreven stonden. Een mooie afsluiter van deze dag!

Op livetiming zijn alle uitslagen terug te vinden

Afbeelding kan het volgende bevatten: 27 mensen, lachende mensen, staande mensen

(foto: gemaakt na het ontvangen van de nieuwe t-shirts)