Met een groep van 13 junioren ( en ouder) zijn we naar Vaassen gereden voor de 2e juniorenmeet van dit seizoen. We zwemmen dit circuit met Aquapoldro, ZVV en de Berkelduikers.

Een zeer gevarieerd programma en veel deelnemers. Medailles zijn er voor elke leeftijdsgroep, maar dan  voor de grootste PR over 2 afstanden.

Dominique ging van start voor de 400 wissel. Zeer zware slag en de eerste keer dat ze deze afstand zwom in de wedstrijd. Zeer goed uitgevoerd en een tijd van 7.04.93.Daarna de 200 vrij dames met voor Kim vd S 9 sec PR en voor Ilse 2 sec PR. Een goed begin dus! Marijn en Jarno zwommen de 100 rug: Marijn PR van 4 sec en Jarno heel dicht bij zijn tijd. Een super start en een zeer goede laatste baan! De dames voor de 100 rug leverde ook weer PR’s op voor: Britt ( 5 sec), Myrthe ( 1 sec). Kim W  kwam heel dicht bij haar beste tijd.

Daarna de 50 school met PR voor alle 4 de deelnemers : Marith (1 sec), Solène ( 1 sec), Iza ( ½ sec) en ook Amber had een persoonlijk record van een seconde!

Na de pauze mocht Marijn starten voor de 100 vlinder: een PR van wel 6 seconden! Mooie race. Voor de 100 wissel Dames wel 5 deelnemers en de PR’s waren er voor: Marith ( ½ sec), Solène ( ½ sec). Jarno zwom de 50 vrij om een limiet te halen. Een goede tijd, maar de limiet net niet gehaald. De dames voor de 50 vrij waren Dominique en Iza. Goed gezwommen, dicht bij de tijd gebleven. Dames 200 school leverde voor Britt en Kim W de beste races ooit, waarbij ook alles lukt. Britt een PR van 17 sec!!! en Kim W een PR van 8 sec!!

Als beste PR’s bij Octopus kregen Britt een gouden medaille en Marijn een zilveren medaille.

Bedankt zwemmers voor deze hele mooie wedstrijd en bedankt Sylvia als coach. De uitslag vind je hier.