Donderdag 14 tm zondag 17 juni zijn er de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen lange baan in Eindhoven. De eerste twee dagen zitten er op.

Bastian Renshoff was de gene die donderdag de aftrap deed met de 400 vrij en met een mooie pr werd hij 2e en mocht de eerste medaille ophalen. Zouden er nog meer volgen de aankomende dagen? Vandaag (vrijdag )zijn alle zwemmers die 1 of meerdere limieten hebben behaald aanwezig om te starten.

Helaas is Jarno Bijsterbosch niet fit, maar gaat wel van start. Hij mag de dag openen met de 50 school. Hij werd daar 19e op.

Jelle Opmeer zwom ook de 50 school en werd in zijn leeftijds catagorie 25e.

Bastian zwom ook de 50 school en werd daar bij 2e met dus weer een mooie zilveren medaille. Kort daar na moest Bastian al weer het water in nu voor de 50 vrij. Deze werd in series gezwommen en de 8 beste mochten gaan strijden voor de finale in de middag sessie. Hij werd 5e in de uitslag s morgens en moest vanmiddag dus nog een keer de 50 vrij zwemmen. Hij werd in de finale weer 5e.

Ook Jarno en Bart Muselaers moesten vanmorgen aan de bak op de 50 vrij. Jarno werd 17e en Bart 23 in hun eigen leeftijds catagorie. Omdat het dit enige dag is dat de zwemmersploeg compleet is hebben ze alvast een mooie foto gemaakt.

Morgen weer een dag op het NJJK met Jarno en Bastian aan de start met coach Henk Manni aan hun zijde. Succes morgen heren.

foto van Zv Octopus.