32 medailles op Gelders Kampioenschap voor zwemmers Z.V. Octopus.

In de weekenden van 26,27 mei en 2 en 3 juni waren in Nijmegen de Gelderse lange baan Kampioenschappen. Het was beide weekenden zeer warm in het zwembad, onder echt tropische temperaturen werd er toch zeer goed gepresteerd. De ploeg met zwemmers van Octopus was niet zeer groot , totaal mochten er 13 zwemmers starten op diverse afstanden waarvoor ze een limiet behaald hadden, maar wel super gemotiveerd om deze weekenden goed te presteren.

En gepresteerd werd er. De zwemmers van Z.V.Octopus namen 32 medailles mee naar huis en in het medaille klassement werden ze 10e van de 25 deelnemende verenigingen. De eerste dag ging van start met de estafette 4 x 100 vrij met Bart Muselaers, Bastian Renshoff, Casper Muselaers en Emile Manni. Het viertal zwom naar een mooie 2 plaats en het eerste zilver was binnen. Op de individuele afstanden werden er 3 x goud, 14 x zilver en 15 x brons opgehaald. Bart Muselaers had 2 x goud,6 x zilver, Bastian Renshoff had 2 x brons, Casper Muselaers had 1 x zilver en 3x brons, Jarno Bijsterbosch had 3 x zilver en 4 x brons, Jelle Opmeer had 2 x zilver en 1 x brons, Brigit van der Vegte had 1 x goud, Kim van der Stege had 3 x brons, Kim Westerink had 2 x brons en Suzanne Brummel na vele jaren afwezig te zijn geweest en toch weer is komen zwemmen had een mooie zilveren medaille.

De coaches Emile en Henk Manni waren dan ook zeer tevreden met de resultaten. Het volgende Kampioenschap is 14 t/m 17 juni in Eindhoven het Nederlandse Junioren en Jeugd kampioenschappen (NJJK) waar 4 jonge zwemmers van Octopus aan deel zullen nemen. Wil je ook (weer) komen zwemmen bij Z.V Octopus kijk dan op de site voor alle informatie . We hebben diverse afdelingen waarbij je kunt gaan zwemmen. Van jong tot oud , iedereen is welkom.

foto van Zv Octopus.