Op 7 oktober zwommen de kleinere zwemmers van de club hun eerste wedstrijd van het seizoen. Negen zwemmers gingen van start in Vaassen tijdens de Swimkick-Minioren wedstrijd. En wat deden ze het goed! Met maar liefst 8 medailles gingen ze weer naar huis terug.

Matthew, Robijn en Ivan zwommen 25 vrije slag en 25 rugslag. Ivan Behaalde op beide afstanden een gouden medaille! Ook Robijn had het super gedaan en ging met een bronzen medaille op de 25 rug weer naar huis. Matthew deed keurig zijn best en had 2 mooiepr's gehaald!

 

foto van Zv Octopus.

Marjolein, Stijn en Grace moesten allemaal de 50 vrije slag en 50 rugslag. Marjolein zwom deze afstanden voor het eerst en vond het best een beetje spannend. Toch heeft ze keurig gezwommen en goed haar best gedaan en twee mooie tijden neergezet! Stijn had een mooie pr op de 50 vrije slag en een zilveren medaille op de 50 rugslag! Grace zwom twee super grote pr's en behaalde daarbij ook twee keer goud.

Isabel Zwom de 100 vrije slag en 100 wisselslag. Ze zwom op de 100 vrije slag een mooie pr en had voor beide afstanden een gouden plak! Manoah moest de 100 rugslag en 100 vrije slag zwemmen. De start van de 100 rug was helaas iets te snel waardoor haar tijd niet mee telt. Bij de 100 vrije slag ging de start wel goed en zwom ze een pr van een seconde. De 100 rugslag en 200 wisselslag waren de afstanden die Dominique moest zwemmen. op de 100 rugslag had Dominique een mooie pr. De 200 wisselslag zwom ze voor het eerst, wat erg goed ging! Een knappe 4e plek was het resultaat.

foto van Zv Octopus.