Het is weer een heerlijk warm zwembad zo s morgens vroeg in Eindhoven. Bastiaan, Jarno en Renger mogen weer vroeg aan de start verschijnen.

Bastiaan startte met de 100 schoolslag en begon ook gelijk weer met een pr 1.4 seconde en een startbewijs voor de finale in de middag sessie.

Daarna kwam Renger in actie voor de 50 vrij. Hij zwom in de snelste serie en zwom een tijd net boven zijn pr. Hij werd 21e. Daarna moest Bastiaan weer voor de 50 vrij naar de startblokken. En ook daar zwom hij een pr van wel 1/ 100e seconde. En een weer een startplaats in de finale voor de middag sessie.

Jarno ging naar het startblok voor de 50 rug. Hij had er ook weer zin in en zwom in een dik pr naar een weer 9e plaats. Een top morgen die dit keer werd begeleid door Emile.

's middags mocht Kim de 200 wissel zwemmen. Op haar debuut op het NJJK voor lange baan. Wist zij met een mooie pr op de 10e plaats te eindigen. Top gedaan voor de eerste keer. Bastiaan heeft s middags weer 2 x een pr gezwommen op de 50 vrij en de 100 vrij en werd 4e op de 50 vrij en 3e, dus weer een mooie bronzen medaille, op de 100 vrij.

Morgen de laatste dag van deze Nederlandse Kampioenschappen. Renger en Bart komen weer voor de estafette 4 x 100 vrij naar Eindhoven en Jarno en Bastiaan mogen individueel nog starten. Jarno op de 200 rug ' s morgens en Bastiaan op de 200 vrij en de 50 vlinder. En s middags Jarno nog op de 200 vrij . Succes heren!