Beste zwemmers, ouders / verzorgers,


Het is weer herfst en de jaarlijkse rookworstenactie van Z.V. Octopus staat weer opstapel.
Deze en volgende week zullen de lijsten weer worden uitgedeeld onder de diverse afdelingen van Octopus.

 

Net als vorig jaar zijn er weer de grove en fijne rookworsten en ook weer 3 worsten voor € 5,50.
Inleveren van de lijsten en het geld is op woensdag 25 okober tussen 17.00 en 20.00.
De worsten kunnen op WOENSDAG middag  1 november worden opgehaald. tussen 16.00 en 20.00
Andere jaren was dat op een vrijdag, maar omdat er verkocht wordt aan collega’s hebben we het veranderd naar de woensdag, zodat iedereen een paar dagen de tijd heeft om ze uit te delen.

 

Voor degene die de meeste setjes rookworsten verkoopt, is er weer een leuke attentie! 
Heel veel succes met de verkoop en we hopen dat we het aantal van vorig jaar , wat al een heel mooi aantal was , kunnen overtreffen.
Mocht je nog een extra lijst nodig hebben, mail dat even dan met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan zorg ik dat je er 1 krijgt.


Vr gr namens de actie commissie

Zwemvereniging Octopus kijkt zeer tevreden terug op de vorige week georganiseerde zwemvierdaagse. Er waren maar liefst een kleine 200 deelnemers, jong en oud, die de weg naar het Berghuizer zwembad weer hebben gevonden.

Een week lang elke avond 20 banen zwemmen is een goede training voor de kinderen aangezien vakantie er weer aankomt, aldus diverse ouders. Ook de oudere deelnemers vinden het een mooie training om fit te blijven. Zwemvereniging Octopus kan dan ook zeer tevreden terugkijken op de 11e en inmiddels de grootste zwemvierdaagse van de Noord-Oost Veluwe.

De jongste deelnemers: (j) Maxime Adriaanse (6) uit Wapenveld en (m) Ziva Zwerus (5) uit Heerde, kregen een leuk kadootje. Een de oudste zwemmers : Eric Barends (49) uit Zoetermeer, komt elk jaar speciaal naar de zwem 4 daagse in Wapenveld, omdat het er erg gezellig en leuk is en Alie Gelderman uit Hattem (64) kregen een mooie mand met boodschappen. Het is een echt zwemfeest!

Nieuw was de scholen competitie, de klas met procentueel de meeste inschrijvingen krijgen een zwem of waterpolo clinic. Deze is gewonnen door  groep 7 DS van Maasschool uit Wapenveld.

Dit jaar was er ook een kleurplatenwedstrijd winnaars: Myrte van den Berg en Aidan Gelderman. Zij kregen een leuke verrassing.

Tevens hebben is er voor de tweede keer het Berghuizer Kampioenschappen Bommetje springen. Elke deelnemer van de zwemvierdaagse kon zich gratis inschrijven, wat ook in grote getale gebeurde. Het was zeer mooi om te zien hoe er fel werd gestreden om de gratis 10-badenkaarten en de wisselbekers. Aangemoedigd door de vele toeschouwers heeft Joep van Rijssen gewonnen bij de jeugd tot en met 13 en  Reimond Bijsterbosch bij de 14 jaar en ouder. (staan helaas niet op de foto)

Ook werd er veel gebruik gemaakt van het springkussen, en de verloting waarvan de prijzen belangeloos beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers uit Wapenveld en Heerde, daar voor hartelijk dank!

Als afsluiting was er op vrijdagavond uiteraard weer het zeer succesvolle Discozwemmen. Deelnemers konden, nadat ze de fel begeerde medaille in ontvangst hadden genomen, zwemdansen op de klanken van DJ-Jarno Bijsterbosch die zelf ook lid is van Zwemvereniging Octopus.

 

Heb je lekker gezwommen tijdens de zwemvierdaagse en wil je ook graag na de vakantie wekelijks zwemmen, kijk dan verder op www.zvoctopus.com , want zwemvereniging Octopus heeft meerdere doelgroepen voor jong en oud,waterpolo voor jeugd en volwassenen, masterzwemmen v/a ongeveer 18 jaar en ouder, recreanten en selectie zwemmen,  trimzwemmen en ouderen zwemmen. Wees Welkom!

 

foto van Zv Octopus.