De masters van Octopus zagen kans om nog net even voor het ONMK hun tijden aan te scherpen tijden een masterwedstrijd in Amersfoort. Dat pakte helaas niet voor iedereen gunstig uit.

Henk van Zetten poogde dit op twee afstanden, zijn reactie na zijn afstanden, Dit moet het aller diepste dieptepunt zijn, het kan vanaf nu allen maar beter gaan.

Ook Stefan van de Grift werd de oren gewassen, hij kon het niet volbrengen om zijn  200 school onder de 2.50.00 te houden, hij week er 3 vanaf, toch was dit voldoende voor een 2e plaats. Vervolgens mocht hij aan de bak tijdens de 200 wissel. Ondanks Stefan met deze afstand 3 jaar niet ten toneel is verschenen, wist hij toch een de 2e plaats te bemachtigen met 2.43.04. 

Miriam Visserman zorgde voor de hoogtepunten, zij opende haar optreden “fenoabnormaal” een lage 40er op haar 50 rugslag, ook dit was voldoende voor een 2e plaats. Zij sloot af met een moeizame 200 wissel, 3.08.43 een dieptepunt, nee hoor, maar zeker geen hoogtepunt.

Han Boone bewees dat de hoge frequentie in zijn slagen ook bruikbaar zijn voor lang bad. Weer een 29er  tijdens zijn 50 vrijeslag was voldoende om zijn ego te strelen, zilver! Ook de 200 wissel ramde Han naar grote hoogte. Met 3.05.47 eindigde hij als 3e. Met zo'n tijd mag je toch wel aannemen dat Han wat techniek gebruikt heeft.

De uitslagen van deze wedstrijd vindt u hier